ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των εταιρειών ACS Courier και Speedex Courier μέσα σε μια έως δέκα εργάσιμες μέρες από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται με τραπεζική κατάθεση ο χρόνος αποστολής υπολογίζεται από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο Πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της φόρμας παραγγελίας. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ως εξής:

Κόστος Αποστολής εντός Ελλάδας

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας και άνω των 49,90€ η παράδοση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Για παραγγελίες που δεν υπερβαίνουν το σύνολο των 49,90 €, η χρέωση είναι 4,90 € για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Κόστος Αποστολής προς Κύπρο

Για παραγγελίες στη Κύπρο το κόστος αποστολής ανέρχεται στη τιμή των 14,90 € . Για παραγγελίες άνω των 149,00€ η παράδοση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ


ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα του HappyMommy βρίσκονται σε απόθεμα στις κεντρικές μας αποθήκες και είναι διαθέσιμα προς παραγγελία εκτός αν αναγράφεται κάτι διαφορετικό. Οι χρόνοι παράδοσης αναφέρονται αναλυτικά στην κεντρική σελίδα κάθε προϊόντος. Ορίζονται σε 1-3 ή 4-10 εργάσιμες μέρες. Διευκρινίζουμε ότι οι εργάσιμες μέρες είναι Δευτέρα – Παρασκευή, εξαιρούνται οι επίσημες αργίες του κράτους. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ενδέχεται να μην τηρηθούν για λόγους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, το HappyMommy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστερημένη παράδοση.


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία μετά την καταχώρησή της, μπορείτε να καλέσετε στο 210 3003459 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση sales@happymommy.gr.