Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο καταλληλότερος και πιο fashion προορισμός για όλες τις μανούλες είναι το HappyMommy! Η πολυετής μας εμπειρία μας δίνει τη σιγουριά πως ότι κάνουμε το κάνουμε καλά. Εμπορευόμαστε ρούχα και αξεσουάρ εγκυμοσύνης που είναι άνετα αλλά και trendy κάνοντας τις εγκύους αλλά και τις μαμάδες πιο χαρούμενες. Χάρη στην συλλογή μας όλες οι γυναίκες μπορούν να παραμείνουν πιστές στο στυλ τους και την προσωπικότητά τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους χωρίς να πιέζονται.

Το HappyMommy επίσης διαθέτει ποιοτικά και λειτουργικά βρεφικά και παιδικά ρούχα. Είναι μοντέρνα, σε πολλά χρώματα, λειτουργικές λεπτομέρειες και χαρούμενα σχέδια. Στον κατάλογο του HappyMommy θα βρείτε και μια πλούσια unisex συλλογή με πολλά μεγέθη ακόμα και για πρόωρα μωράκια. Πρόκειται για ρούχα κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά σε όμορφα απαλά χρώματα κατάλληλα τόσο για αγοράκια όσο και για κοριτσάκια αφού τα σχέδιά τους είναι ουδέτερα.

Το HappyMommy είναι δίπλα σας από τη στιγμή που τα κανονικά σας ρούχα αρχίζουν να σας στενεύουν μέχρι τη μέρα που θα συνοδεύσετε το παιδάκι σας στο σχολείο. Τα προϊόντα μας στοχεύουν στην κάλυψη των απαιτήσεων της μητρότητας στα πρώτα της τα στάδια. Αυτό αποκαλούμε στο HappyMommy «συνεισφορά στη νέα ζωή».

Καλωσορίσατε λοιπόν στην παρέα του HappyMommy!


BRANDS

logo1 logo2 logo3 logo5 logo4