ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τo HappyMommy.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει:

Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD. Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και ιδιοκτήτη της κάρτας με την Τράπεζα Eurobank η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό του HappyMommy.gr. Στην διαδικασία αυτή, το HappyMommy.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Θεωρούμε την ασφάλεια πληρωμών πολύ σημαντική, γι’αυτό όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε διαδικασία έγκρισης τόσο από εμάς όσο και από τον εκδότη της κάρτας. Η ιστοσελίδα www.happymommy.gr χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες και ανεπτυγμένες τεχνολογίες διαδικτυακής ασφάλειας μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και πιο έμπιστες εταιρίες του χώρου. Μερικές από αυτές είναι η Verified by Visa, MasterCard Secure Code και άλλες υπηρεσίες υψηλής κρυπτογράφησης.

Σε περίπτωση όμως που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή περάσει επιτυχώς από όλα τα στάδια ελέγχου αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας, το HappyMommy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.


Paypal

Το PayPal σας επιτρέπει να πληρώσετε απευθείας και κρυπτογραφεί αυτόματα τα απόρρητα δεδομένα με τις καλύτερες τεχνολογίες της αγοράς. Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο HappyMommy.gr.


Αντικαταβολή

Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

EUROBANK

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0247.58.0201023009

ΙΒΑΝ: GR4602602470000580201023009

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογαριασμού: 5505-039605-433

IBAN:GR08 0172 5050 0055 0503 9605 433

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού: 225/944262-68

IBAN: GR8501102250000022594426268

Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρετε τον Ονοματεπώνυμό σας ή/και τον αριθμό παραγγελίας.

Η καταβολή των χρημάτων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αν για κάποιο λόγο η διαδικασία δεν ολοκληρωθεί εντός του διαστήματος αυτού, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί αυτόματα και τα προϊόντα θα αποδεσμευτούν. Από τη στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας θα αποστείλουμε το προϊόντα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Στην περίπτωση που προκύψει τραπεζική προμήθεια, αυτή βαρύνει αποκλειστικά τον Πελάτη.